Gratis verzending vanaf 50 euroGratis verzending vanaf €50,-
Betaal makkelijk met tikkieBetaal makkelijk en snel via tikkie
100% bio voor een gezonde levenstijl100% bio en 100% gezond

Griekse olijfolie

Alles draait bij GreekOlife om de liefde voor Griekenland. Haar historie, haar natuur. Om 100% biologische olijfolie. Geproduceerd met respect voor mens en natuur. direct vanaf het Griekse land naar jouw eettafel.

Bestel je olijfolie

Grieks, gezond en lekker

Kali orexi!


Tzatziki

recept

BEREIDINGSTIJD: 15 min
MOEILIJKHEID: ✰✰✰✰

Tzatziki is een traditioneel, Grieks bijgerecht gemaakt van Griekse yoghurt en komkommer. Tzatziki heeft een unieke smaak met eenvoudige ingrediënten. U kunt de tzatziki presenteren met olijven, komkommers en olie. Heerlijk als dip bij Grieks brood vooraf of bij Griekse vleesgerechten.

INGREDIËNTEN
■ 500 ml Griekse yoghurt (10% vet) ■ 1 grote komkommer ■ 3 eetlepels witte-wijn azijn ■ 2 eetlepels olijfolie ■ 3 knoflooktenen ■ Zout en peper naar smaak


1.Schil de komkommer en rasp hem grof. Laat de komkommer goed uitlekken in een zeef of knijp al het vocht er uit met de hand. 2.Pel de knoflooktenen en stamp ze met een klein beetje zout klein. 3.Voeg de yoghurt, uitgelekte komkommer en knoflook samen in een kom en roer dit door elkaar. 4.Vervolgens kan de olijfolie, azijn en zout al roerend toegevoegd worden. Roer de tzatziki totdat alle olie verdwenen is in het geheel. 5.Maak het af met een olijf en wat druppels olijfolie bovenop de tzatziki.

Καλή όρεξη!


TERUG